Solicita o oferta de concert/eveniment la adresa de email corneliu.ursache@greeneyemusic.com sau suna-ne la +40 745 633 437

Cere o oferta pe WhatsApp

DJ Project si Ioana Ignat își unesc forțele pentru a prezenta publicului una dintre cele mai interesante colaborări live din muzica românească. Colaborarea dintre cele două proiecte de succes, DJ Project și Ioana Ignat, este cel mai asteptat si energetic show din Romania din ultimii ani.

Ioana Ignat, a sărbătorit peste 100 de milioane de vizualizări pe canalul ei de YouTube pentru videoclipul piesei sale "Nu mă uita". De asemenea, are peste 400 de milioane de vizualizări la videoclipurile lansate pe YouTube și este aproape să atingă pragul de 500.000 de abonați pe canalul ei de YouTube.

DJ Project este un proiect muzical românesc, format din doi DJ și producători, Gino Manzotti și DJ Maxx. Ei s-au remarcat cu peste 30 de piese în top 10, având că soliste artiști precum Giulia, Adela Popescu, Mira, Andia și Ana Baniciu. Au lansat hit-uri și prin colaborări cu artiste precum AMI, Theo Rose, Roxen, Emaa, Holy Molly.

©2023 GreenEye Media. All rights reserved. Privacy Policy | GreenEye Music

Exemplu font Space Mono